• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis citrinų marinatas suteikia vištienai nepaprastai malonų aromatą ir skonį. Iškeptos kulšelės viduje išlieka minkštos ir lengvai plyšta nuo kaulo. Jeigu vištieną pamarinuosite ilgiau, daugiau skonių įsigers į mėsą, bet neturint laiko marinuoti, galite kepti iškart, arba palikti marinuotis kambario temperatūroje bent 15 min ir tuomet kepti. Matavimui naudojau 240 ml stiklinę. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai vištienos blauzdelių
  • 1/4 stiklinės citrinų sultys (iš maždaug 2 citrinų)
  • 1/4 stiklinės baltojo sauso vyno
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas česnako milteliai
  • 1 valgomasis šaukštas džiovinto raudonėlio
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

Porcijų skaičius: 3

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų