Vištienos filė supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pakepti aliejuje, labai skanu apibarstyti vištienai skirtais prieskoniais. Kaip filė apkeps, į keptuvę dėti konservuotus ir gabaliukais supjaustytus persikus ir vėl šiek tiek pakepti (galima įpilti šiek tiek vandens, arba kompoto iš konservuotų persikų, nes neturi būti labai sausa). Galiausiai sutarkuojame fermentinį sūrį ir apibarstę juo vištieną su persikais pakepame dar kelias minutes ir leidžiame sūriui ištirpti, bet nemaišome, nes sūris turi likti ant viršaus. Skaniausia valgyti su virtais ryžiais. Šis patiekalas labai greitai paruošiamas (maždaug per 20 min.). Skanaus.
Autorius: Ditė
INGREDIENTAI:
250 gramų persikų (konservuoti)
250 gramų vištos filė
150 gramų pieno
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pakepti aliejuje, labai skanu apibarstyti vištienai skirtais prieskoniais. Kaip filė apkeps, į keptuvę dėti konservuotus ir gabaliukais supjaustytus persikus ir vėl šiek tiek pakepti (galima įpilti šiek tiek vandens, arba kompoto iš konservuotų persikų, nes neturi būti labai sausa). Galiausiai sutarkuojame fermentinį sūrį ir apibarstę juo vištieną su persikais pakepame dar kelias minutes ir leidžiame sūriui ištirpti, bet nemaišome, nes sūris turi likti ant viršaus. Skaniausia valgyti su virtais ryžiais. Šis patiekalas labai greitai paruošiamas (maždaug per 20 min.). Skanaus.