Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek rozmarino
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 4 vienetai vištienos blauzdelių
- 50 mililitrų baltojo vyno
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 vienetas apelsinų sulčių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištos šlauneles abibarstome prieskoniais ir nuplikytais kmynais, druska. Viską įtriname į šlauneles. Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome ir marinuojame per naktį (geriausia 24 val). Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į karštą orkaitę ir kepame 15 min.
Bulvių garnyrui:
bulvių 1 kg
1 stiklinės grietineles 38% (jei naudosit liesesnę grietinelę, pieno nereiks)
1 stiklinė pieno
4 šaukštų aliejaus
druskos ir bulvių prieskonių pagal skonį
300 g svogūnų laiškų
Bulves supjaustome riekelėmis, sudedam į kepimo indą, pilame aliejų, susedam prieskonius ir druską, viską išmaišome. Pilame grietinėlę ir pieną (turi apsemti visas bulves). Kepame karštoje orkaitėje 15 - 20 min. Iškeptas bulves apibarstom smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
Tik per daug neprisivalgykite - patiekalas gan riebus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek rozmarino
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 4 vienetai vištienos blauzdelių
- 50 mililitrų baltojo vyno
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 1 vienetas apelsinų sulčių
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištos šlauneles abibarstome prieskoniais ir nuplikytais kmynais, druska. Viską įtriname į šlauneles. Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome ir marinuojame per naktį (geriausia 24 val). Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į karštą orkaitę ir kepame 15 min.
Bulvių garnyrui:
bulvių 1 kg
1 stiklinės grietineles 38% (jei naudosit liesesnę grietinelę, pieno nereiks)
1 stiklinė pieno
4 šaukštų aliejaus
druskos ir bulvių prieskonių pagal skonį
300 g svogūnų laiškų
Bulves supjaustome riekelėmis, sudedam į kepimo indą, pilame aliejų, susedam prieskonius ir druską, viską išmaišome. Pilame grietinėlę ir pieną (turi apsemti visas bulves). Kepame karštoje orkaitėje 15 - 20 min. Iškeptas bulves apibarstom smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
Tik per daug neprisivalgykite - patiekalas gan riebus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą