Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 4 vienetai vištienos blauzdelių
  • 50 mililitrų baltojo vyno
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos šlauneles abibarstome prieskoniais ir nuplikytais kmynais, druska. Viską įtriname į šlauneles. Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome ir marinuojame per naktį (geriausia 24 val). Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į karštą orkaitę ir kepame 15 min.

    Bulvių garnyrui:
    bulvių 1 kg
    1 stiklinės grietineles 38% (jei naudosit liesesnę grietinelę, pieno nereiks)
    1 stiklinė pieno
    4 šaukštų aliejaus
    druskos ir bulvių prieskonių pagal skonį
    300 g svogūnų laiškų

    Bulves supjaustome riekelėmis, sudedam į kepimo indą, pilame aliejų, susedam prieskonius ir druską, viską išmaišome. Pilame grietinėlę ir pieną (turi apsemti visas bulves). Kepame karštoje orkaitėje 15 - 20 min. Iškeptas bulves apibarstom smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
    Tik per daug neprisivalgykite - patiekalas gan riebus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 4 vienetai vištienos blauzdelių
  • 50 mililitrų baltojo vyno
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištos šlauneles abibarstome prieskoniais ir nuplikytais kmynais, druska. Viską įtriname į šlauneles. Dedame majonezo ir garstyčių, išmaišome ir marinuojame per naktį (geriausia 24 val). Prieš kepant apipilame apelsino sultimis ir baltu vynu. Dedame į karštą orkaitę ir kepame 15 min.

    Bulvių garnyrui:
    bulvių 1 kg
    1 stiklinės grietineles 38% (jei naudosit liesesnę grietinelę, pieno nereiks)
    1 stiklinė pieno
    4 šaukštų aliejaus
    druskos ir bulvių prieskonių pagal skonį
    300 g svogūnų laiškų

    Bulves supjaustome riekelėmis, sudedam į kepimo indą, pilame aliejų, susedam prieskonius ir druską, viską išmaišome. Pilame grietinėlę ir pieną (turi apsemti visas bulves). Kepame karštoje orkaitėje 15 - 20 min. Iškeptas bulves apibarstom smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais. Skanaus.
    Tik per daug neprisivalgykite - patiekalas gan riebus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų