Įkaitinti keptuvėje aliejų. Suberti susmulkintus svogūnus ir kepinti apie 2-3 minutes. Po to suberti sutarkuotas morkas ir kepinti dar iki 3 minučių. Sudėti vištienos kubelius ir prieskonius. Kepinti ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Briuselio kopūstus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Po to sudėti į keptuvę su vištiena ir išmaišyti.
Autorius: Aušrinė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
0.5 kilogramo vištos filė (ar kalakutienos)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
400 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti keptuvėje aliejų. Suberti susmulkintus svogūnus ir kepinti apie 2-3 minutes. Po to suberti sutarkuotas morkas ir kepinti dar iki 3 minučių. Sudėti vištienos kubelius ir prieskonius. Kepinti ant vidutinės ugnies 20-25 minutes. Briuselio kopūstus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10 minučių. Po to sudėti į keptuvę su vištiena ir išmaišyti.