• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 kilogramo vištos filė (ar kalakutienos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 400 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Suberti susmulkintus svogūnus ir kepinti apie 2-3 minutes. Po to suberti sutarkuotas morkas ir kepinti dar iki 3 minučių.
    Sudėti vištienos kubelius ir prieskonius. Kepinti ant vidutinės ugnies 20-25 minutes.
    Briuselio kopūstus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
    Po to sudėti į keptuvę su vištiena ir išmaišyti.

Autorius: Aušrinė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 0.5 kilogramo vištos filė (ar kalakutienos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 400 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinti keptuvėje aliejų. Suberti susmulkintus svogūnus ir kepinti apie 2-3 minutes. Po to suberti sutarkuotas morkas ir kepinti dar iki 3 minučių.
    Sudėti vištienos kubelius ir prieskonius. Kepinti ant vidutinės ugnies 20-25 minutes.
    Briuselio kopūstus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
    Po to sudėti į keptuvę su vištiena ir išmaišyti.

Autorius: Aušrinė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų