Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 0.5 kilogramo vištos filė (ar kalakutienos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 400 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti keptuvėje aliejų. Suberti susmulkintus svogūnus ir kepinti apie 2-3 minutes. Po to suberti sutarkuotas morkas ir kepinti dar iki 3 minučių.
Sudėti vištienos kubelius ir prieskonius. Kepinti ant vidutinės ugnies 20-25 minutes.
Briuselio kopūstus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
Po to sudėti į keptuvę su vištiena ir išmaišyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 0.5 kilogramo vištos filė (ar kalakutienos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 400 gramų briuselio kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti keptuvėje aliejų. Suberti susmulkintus svogūnus ir kepinti apie 2-3 minutes. Po to suberti sutarkuotas morkas ir kepinti dar iki 3 minučių.
Sudėti vištienos kubelius ir prieskonius. Kepinti ant vidutinės ugnies 20-25 minutes.
Briuselio kopūstus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir virti 10 minučių.
Po to sudėti į keptuvę su vištiena ir išmaišyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą