INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai vištos filė (krūtinėlė)
- 0.5 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
½ puodelio balto vyno;
¼ puodelio citrinos sulčių;
¼ puodelio vištienos sultinio;
3 š. sviesto;
4 š. kaparėlių;
druskos ir
pipirų.
Krūtinėlę supjaustyti mažesniais gabaliukais, pamušti. Pabarstyti pipirais, druska, pavolioti miltuose ir iškepti įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje. Laikyti šiltai, kol paruošite padažą.
Keptuvėje palikti truputį riebalų (apie 2 šaukštus), supilti vyną ir kaitinti ant didelės liepsnos, kol pusė nugaruos. Supilti citrinos sultis, vištienos sultinį ir užvirinti. Įmaišyti sviestą, kaparėlius, įberti pipirų, druskos. Sudėti atgal vištienos gabalėlius ir minutę pakaitinti. Patiekti karštą.
Autorius: http://forelle.blogas.lt/