REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 vienetų bulvių
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, padaromi ploni blyneliai, apibarstomi džiūvėsėliais ir apkepinami riebaluose.

    Tiekiami pagardinant sviestu.

    Į blynelių tešlą galima įdėti maltos mėsos (virtos), virtų grybų, pjaustytų petražolių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų