Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 stiklinė krienų (tarkuoti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas salierų
  • šiek tiek salotų (lapeliai)
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 kilogramas seliavų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytos žuvys (su galvomis) verdamos pasūdytame vandenyje, prieš tai jas pamarinavus iš prieskoninių daržovių ir prieskonių išvirtame marinate su rūgštimi (acto ar citrinos). Išvirusi žuvis tiekama pusdubenyje sudėta ant salotų lapų. Atskirai galima tiekti virtų bulvių, krienų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų