Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 1 vienetas konservuotų žirnelių (mažuose indeliuose)
  • 8 vienetai dešros (Biovela, griežinėliai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 1 vienetas konservuotų žirnelių (mažuose indeliuose)
  • 8 vienetai dešros (Biovela, griežinėliai)
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų sviesto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų