INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto paprikų (raudona)
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 1 vienetas konservuotų žirnelių (mažuose indeliuose)
- 8 vienetai dešros (Biovela, griežinėliai)
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 20 gramų sviesto
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žirnelius nusunkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, įpilkite miltus, įpilkite kelis šaukštus marinato nuo žirnelių, įberkite druskos pagal skonį ir suberkite smulkintas morkas ir papriką. Kai daržovės suminkštės paskiausiai suberkite žirnelius. Viską gerai išmaišykite. Atskiroje keptuvėje dešros ritinėlius pakepkite karštame aliejuje, kol susiformuos dubenėliai, juos dėkite į pašildytą lėkštę ir užpildykite daržovėmis. Ant viršaus daržovių uždėkite po lašą kečupo.
Autorius: Janina
REKLAMA