Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 kilogramo kopūstų (švieži)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažo
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išmaišykite vandenyje.
    Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir suminkykite tešlą.
    Palikite pusvalandį pastovėti.
    Paruoškite įdarą: kopūstus susmulkinkite ir kiek pakepinkite alyvuogių aliejuje.
    Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite.
    Morką ir petražolių šaknį nuplaukite, nuskuskite, sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje.
    Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sukrėskite pomidorų padažą ir išmaišykite.
    Sudėkite kopūstus ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis.
    Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą.
    Stikline išspauskite apvalius skritulius, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite.
    Išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Virtinukus tiekite apšlakstytus lydytu sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Šarūnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 0.5 kilogramo kopūstų (švieži)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šaknis)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1.5 valgomojo šaukšto pomidorų padažo
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus išmaišykite vandenyje.
    Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir suminkykite tešlą.
    Palikite pusvalandį pastovėti.
    Paruoškite įdarą: kopūstus susmulkinkite ir kiek pakepinkite alyvuogių aliejuje.
    Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite.
    Morką ir petražolių šaknį nuplaukite, nuskuskite, sutarkuokite ir pakepinkite aliejuje.
    Pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais, sukrėskite pomidorų padažą ir išmaišykite.
    Sudėkite kopūstus ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis.
    Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą.
    Stikline išspauskite apvalius skritulius, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite.
    Išvirkite pasūdytame vandenyje.
    Virtinukus tiekite apšlakstytus lydytu sviestu.
    Skanaus.

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų