Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 mililitrų vandens
  • 112 gramų cukraus
  • 112 gramų medaus
  • 10 lapų mėtų
  • 6 nektarinų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 600 mililitrų vandens
  • 112 gramų cukraus
  • 112 gramų medaus
  • 10 lapų mėtų
  • 6 nektarinų

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vandenį, cukrų ir medų užvirinkite puode ant vidutinės ugnies. Tada sumažinkite ugnį iki silpnos, sudėkite mėtų lapelius ir perpus perpjautus nektarinus bei kauliukų. Pavirkite, kol nektarinai sumikštės - apie 8 minutes. Tada juos išimkite, tačiau sirupui leiskite pavirti dar apie 10 minučių.
  2. Nektarinus patiekite apipiltus sirupu ir su šaukštu mėgstamų ledų.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų