Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 4 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 0.5 stiklinės krienų (tarkuoti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių (virtas)
  • 1 kilogramas karšių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis ir laikomas 30 min. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu, užvirinama. Čia sudedama žuvis ir verdama ant mažos ugnies 15 min. Vėliau karšis sudedamas į pusdubenį, apdėliojamas tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomas kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie karšio tinka bulvių, ryžių, žirnių košės, šviežių daržovių salotos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų