Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 800 gramų jautienos
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 5 vienetai baravykų (džiovinti)
  • šiek tiek druskos
  • 2.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 0.5 stiklinės sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa išverdama prieskonių ir daržovių sultinyje, supjaustoma ir užpilama sultinyje troškintais džiovintais grybais, supjaustytais ir pakepintais su smulkintais svogūnais, miltais, grietine. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar jų tyre.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų