Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 sauja kalendrų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas antienos
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta antis nuplaunama, supjaustoma dideliais gabalais ir verdama prieskonių bei daržovių (morkų, svogūnų) sultinyje.
Išvirusi antiena pakepinama ant riebalų ar sviesto.
Tiekiama su bulvėmis.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 sauja kalendrų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas antienos
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta antis nuplaunama, supjaustoma dideliais gabalais ir verdama prieskonių bei daržovių (morkų, svogūnų) sultinyje.
Išvirusi antiena pakepinama ant riebalų ar sviesto.
Tiekiama su bulvėmis.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą