Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių ("Dijon")
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų (kapoti)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių ("Dijon")
  • 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų laiškų (kapoti)
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šluotele lengvai suplakite actą ir citrinų sultis. Tada lėtai supilkite alyvuogių aliejų iš plakite iki vientisos konsistencijos. Pridėkite druskos, pipirų, garstyčių, smulkintų svogūnų laiškų ir gerai išmaišykite.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų