Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 200 gramų lešių
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek muskato
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų veršienos
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lęšius užpilkite vandeniu ir mirkykite 2 val. Veršieną supjaustykite ir pabarstykite druska bei muskatais. Mėsą pakepinkite su aliejumi, tada sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa truputį suminkštės. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, susmulkintą svogūną, griežinėliais supjaustytą porą, lęšius, keletą gvazdikėlių, lauro lapų, pipirų bei druskos. Jei reikia įpilkite vandens ir troškinkite, kol lęšiai suminkštės. Troškinį galite paskaninti grietine.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų