Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 500 gramų veršienos (kumpis)
  • 150 gramų vandens
  • 100 gramų sviesto
  • 500 mililitrų sultinio (mėsos)
  • 20 gramų želatinos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustykite gabalėliais, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais ir pakepkite keptuvėje. Tuomet sudėkite svieste pakeptas morkas, užpilkite karšto vandens ir troškinkite, kol mėsa suminkštėja.
    Mėsą su morkomis dėkite į formeles arba gilesnį indą ir užpilkite sultiniu, sumaišytu su želatina. Kai veršiena sustingsta, ją porcijomis dėkite į lėkštes. Valgyti tinka su šviežiais pomidorais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų