Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 10 gramų imbierų
  • 500 gramų veršienos
  • 100 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabalais.
    Kiekvieną gabalą išdaužyti.
    Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
    Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
    Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
    Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.

Autorius: Donatas

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 10 gramų imbierų
  • 500 gramų veršienos
  • 100 mililitrų sojos padažo
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustyti gabalais.
    Kiekvieną gabalą išdaužyti.
    Marinatas: česnakus ir imbiero šaknį sukapoti mažais gabaliukais, užpilti sojos padažu ir išmaišyti.
    Į marinatą sudėti mėsą ir palikti marinuotis 30 min.
    Dėti mėsą į gerai įkaitintą aliejų ir kepti po 4 min. iš abiejų pusių.
    Tada mėsos gabalus sudėti į kepimo indą, užpilti likusiais nuo kepimo riebalais ir pašauti į orkaitę 15 min.

Autorius: Donatas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų