Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų kopūstų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 700 gramų veršienos
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 stiklinės padažo (pikantiškas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
    Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
    Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
    Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
    Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
    Paskaninti patiekalą petražolėmis.

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 50 gramų kopūstų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 700 gramų veršienos
  • 2 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 2 stiklinės padažo (pikantiškas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršieną supjaustyti gabaliukais ir šiek tiek pavirti.
    Tada sudėti smulkiai supjaustytus porus, kopūstus, morkas, salierus, laurą, druską, pipirus ir virti, kol mėsa bus gatava.
    Išvirtą mėsą įdėti į kitą puodą.
    Sultinį su daržovėmis sutrinti, įpilti pikantiško padažo, išmaišyti ir užpilti mėsą.
    Bulves sudėti į pasūdytą vandenį ir pavirti 10 min, tada sudėti į mėsos troškinį ir pabaigti virti.
    Paskaninti patiekalą petražolėmis.

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų