Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų maltos mėsos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 1 sauja spagečių
  • 3 vienetai alyvuogių
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų maltos mėsos
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis prieskonių
  • 1 sauja spagečių
  • 3 vienetai alyvuogių
  • 1 vienetas morkų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Du kiaušinius ir morką išvirti.
    Faršą sumaišyti su prieskoniais ir likusiu kiaušiniu.
    Norint mikštesnio triušiuko, dar papildomai įdėti batono pamirkyto piene.
  2. Iš faršo daryti ežiuko formą, į vidų įdedant du kaiušinius ir virtą supjaustytą morką.
  3. Kepti orkaitėję įkaitintoje iki 180 C, apie 1 valandą, kol iškeps.
    Tuomet įsmeigti spagečius, padarant spygliukus, nosytę ir akis padaryti iš alyvuogių.
    Papuošti petražolių šakelėmis. Skanaus!

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų