Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų biskvitinių sausainių
  • 500 gramų maskarponės sūrio
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 50 mililitrų brendžio
  • 250 mililitrų kavos
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų biskvitinių sausainių
  • 500 gramų maskarponės sūrio
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 50 mililitrų brendžio
  • 250 mililitrų kavos
  • 4 valgomieji šaukštai kakavos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mascarponę išsukti su kiaušinių tryniais ir cukrumi iki baltos masės.
    Baltymus atskirai išplakti ir sumaišyti su sūrio mase.
    Padėti į šaldytuvą.
  2. Pasiruošti formą tortui - iškloti maistine plėvele.
    Sausainius mirkyti kavoje sumaišytoje su brendžiu ir dėti į formą.
    Tuomet tepti mascarponės masę, ir taip sluoksniuoti.
    Pasilikti sausainių papuošimui.
    Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio.
    Tortą atšaldyti.
    Prieš tiekiant išimti iš formos, šonus puošti sausainiais, perrišti kaspinėliu, o viršų apiberti kakava.
    Skanaus! :)

Autorius: Aistė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų