INGREDIENTAI:
- 1 vienetas virto pieno sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai česnako granulių
- 3 arbatiniai šaukšteliai česnakinių prieskonių
- 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
- 1 arbatinis šaukštelis aštraus prieskonių mišinio
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sūrį aptepti aliejumi.
Visus prieskonius sumaišyti ir jais padengti sūrį.
Suvynoti į foliją ir palaikyti apie 2 valandas.
Tuomet įkaitinti orkaitė iki 160 - 180 C, sūrį kepti ant grotelių apie 30 minučių.
Iškepusį gerai atvėsinti ir tik tuomet skanauti!
Autorius: Aistė