Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 20 gramų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 3 valgomieji šaukštai brendžio
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai sviesto
  • 20 gramų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai išplakame kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Tuomet įmaišome ištirpintą ir šiek tiek pravėsusį, bet dar skystos konsistencijos sviestą.
    Šiltame piene ištirpiname šviežias mieles.
    Į kiaušinių plakinį įmaišome citrinos žieveles, brendį ir pieną su mielėmis.
    Galiausiai įmaišome, iš lėto berdami, miltus.
    1 stiklinės talpa 250 ml.
    Gerai išmaišytą tešlą, be gumulėlių supilame ir paliekame 1 valandai, kad pakiltų.
    Po to tešlą sudedame į sviestu pateptą kepimo formą.
    Kepame apie 40 minučių 170° C orkaitėje.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų