REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 mililitrų jogurto (mažas indelis)
- 2 vienetai ledų (vafliuose)
- 2 vienetai varškės (sūrelis)
- 2 vienetai želės (skirtingu skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Štai dar vienas gardus burnoje tirpstantis vasariškas skanėstas. Šiam neatsispirtų net ir stipriausios valios žmogus, o ką jau kalbėti apie smaližius.
Greta to, kad išties labai skanu ir gaivu, verta paminėti, kad nemaža kalorijų bomba, tad toms, kurios varginasi mesdamos svorį – ne į naudą. . . bet taisyklės yra tam, kad kartais jas sulaužytume, tad retkarčiais galima maža pagunda.
Želė paruošiama, kaip nurodyta ant pakuotės, ir sustingdinama.
Į taurių dugną dedame pjaustytus želė kubelius
Ant jų pjaustome sūrelius ir užpilame jogurto.
Vėl dedame želė kubelius.
Ir galiausiai uždedame ledus.
Galima improvizuoti – naudoti grietinėlę, uogas ir kt. pagal skonį.
Galima pagardinti likeriu bei puošti uogomis ar šokoladu.
Tikras skanėstas!
Paragaukite ir įsitikinsite!
INGREDIENTAI:
- 100 mililitrų jogurto (mažas indelis)
- 2 vienetai ledų (vafliuose)
- 2 vienetai varškės (sūrelis)
- 2 vienetai želės (skirtingu skonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Štai dar vienas gardus burnoje tirpstantis vasariškas skanėstas. Šiam neatsispirtų net ir stipriausios valios žmogus, o ką jau kalbėti apie smaližius.
Greta to, kad išties labai skanu ir gaivu, verta paminėti, kad nemaža kalorijų bomba, tad toms, kurios varginasi mesdamos svorį – ne į naudą. . . bet taisyklės yra tam, kad kartais jas sulaužytume, tad retkarčiais galima maža pagunda.
Želė paruošiama, kaip nurodyta ant pakuotės, ir sustingdinama.
Į taurių dugną dedame pjaustytus želė kubelius
Ant jų pjaustome sūrelius ir užpilame jogurto.
Vėl dedame želė kubelius.
Ir galiausiai uždedame ledus.
Galima improvizuoti – naudoti grietinėlę, uogas ir kt. pagal skonį.
Galima pagardinti likeriu bei puošti uogomis ar šokoladu.
Tikras skanėstas!
Paragaukite ir įsitikinsite!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą