Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuostabaus skonio tortukas, kuris toks gaiviai vasariškas.

INGREDIENTAI:

  • Kremui:
  • 500 gramų maskarponės sūrio
  • 1 stiklinė cukraus pudros
  • 5 valgomieji šaukštai kapučino miltelių
  • 30 gramų želatinos
  • 250 gramų grietinėlės
  • 50 mililitrų vandens
  • Biskvitui:
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 90 gramų cukraus
  • 350 gramų miltai
  • 120 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
  • Papuošimui:
  • 1 sauja vaisių

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia kepu biskvitą: kiaušinius išplaku su cukrumi iki standžių putų.
  2. Į kiaušinius dedu kambario temperatūros sviestą ir vėl išplaku.
  3. Kepimo miltelius sumaišau su miltais ir suberiu į masę, tada vėl viską gerai išplaku. Dedu kakavos miltelius ir vėl išmaišau.
  4. Biskvitą kepu 180C temp 25 - 30 minučių.
  5. Gaminu kremą: grietinėlę išplaku su cukraus pudra iki standžių putų.
  6. Į grietinėlę dedu 400 gramų maskarponės sūrio ir vėl plaku. Beriu kapučino miltelius.
  7. Želatiną užpilu šiltu vandeniu, išbrinkusią pilu į kremą ir išmaišau, palieku 15 minuąių
  8. Surenku tortą: atvėsusį biskvitą perpjaunu į 2 dalis. Dedu į formą vieną dalį biskvito ir pilu kremo, kad apsemtų. Dedu kitą dalį biskvito ir vėl pilu kremą. Palieku sustingti.
  9. Puošiu: sustingusį tortą apteptu likusiu sūrio kremu ir aplipdau šokolado drožlėmis. Torto viršų apipurškiu sūrio kremu ir komponuoju vaisiais, bei melisos lapeliais.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų