Varškę, manus, miltus, cukrų, kiaušinius, grietinę ir vanilę sumaišyti. Kepimo formeles ištepti aliejumi arba sviestu ir įpilti varškės tešlos. Į kiekvieną formelę įdėti truputį rududu kremo ir kremą užpilti nedideliu kiekiu tešlos. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-40 min.
Autorius: Vilija
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
4 vienetai kiaušinių
6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
8 valgomieji šaukštai manų kruopų
500 gramų varškės (riebi)
3 valgomieji šaukštai grietinės
100 gramų kondensuoto pieno (rududu)
1 gramas vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę, manus, miltus, cukrų, kiaušinius, grietinę ir vanilę sumaišyti. Kepimo formeles ištepti aliejumi arba sviestu ir įpilti varškės tešlos. Į kiekvieną formelę įdėti truputį rududu kremo ir kremą užpilti nedideliu kiekiu tešlos. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-40 min.