Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
- 3/4 stiklinės cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 150 gramų varškės
- 120 gramų sviesto
- 1.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į minkštą sviestą sudėti cukrų, 5 trynius, citrinos žievelę, varškę ir riešutus.
Sumaišyti.
Tada atsargiai įmaišyti 5 suplaktus iki putų kiaušinių baltymus.
Tešlą supilti į kepimo indą, išteptą riebalais ir pabarstytą miltais.
Kepti 150 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
Atvėsusį torčiuką apibarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
- 3/4 stiklinės cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 150 gramų varškės
- 120 gramų sviesto
- 1.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į minkštą sviestą sudėti cukrų, 5 trynius, citrinos žievelę, varškę ir riešutus.
Sumaišyti.
Tada atsargiai įmaišyti 5 suplaktus iki putų kiaušinių baltymus.
Tešlą supilti į kepimo indą, išteptą riebalais ir pabarstytą miltais.
Kepti 150 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
Atvėsusį torčiuką apibarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą