Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 400 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sutrupinti į dubenį.
    Sudėti druską, cukrų ir kiaušinį ir viską gerai sumaišyti.
    Pridėti ~4 šaukštus miltų (gali reikėti ir kiek daugiau arba mažiau miltų) ir išminkyti tešlą.
    Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir juos suspausti, kad gautųsi blyneliai.
    Kepti įkaitintame aliejuje.
    Patiekti su grietine bei cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Dana

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ((kepimui))
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 400 gramų varškės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sūrį sutrupinti į dubenį.
    Sudėti druską, cukrų ir kiaušinį ir viską gerai sumaišyti.
    Pridėti ~4 šaukštus miltų (gali reikėti ir kiek daugiau arba mažiau miltų) ir išminkyti tešlą.
    Iš tešlos suformuoti kamuoliukus ir juos suspausti, kad gautųsi blyneliai.
    Kepti įkaitintame aliejuje.
    Patiekti su grietine bei cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Dana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų