PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus ištriname su sviestu, įberiame cukrų, vanilinį cukrų ir išminkome tešlą. Ją dedame į torto formą, išklojame ir formos kraštus (apie 2 cm) ir kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10 min.
Tuo tarpu paruošiame įdarą: varškę išmaišome su 100 g cukraus, vaniliniu cukrumi, pudingo milteliais ir kiaušinių tryniais. Tada įmaišome iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus su 50 g cukraus.
Ant apkepto pyrago pagrindo dedame sluoksnį vyšnių, ant jų pilame paruoštą varškės įdarą ir kepame orkaitėje apie 30-35 min., taip pat 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Viršų galima papuošti vyšniomis.
Skanaus!