Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 0.5 litro vyšnių (be kauliukų)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 500 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas pudingo (šokoladinis, pakeliuose)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 0.5 litro vyšnių (be kauliukų)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 500 gramų varškės
  • 100 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas pudingo (šokoladinis, pakeliuose)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus ištriname su sviestu, įberiame cukrų, vanilinį cukrų ir išminkome tešlą. Ją dedame į torto formą, išklojame ir formos kraštus (apie 2 cm) ir kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10 min.
    Tuo tarpu paruošiame įdarą: varškę išmaišome su 100 g cukraus, vaniliniu cukrumi, pudingo milteliais ir kiaušinių tryniais. Tada įmaišome iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus su 50 g cukraus.
    Ant apkepto pyrago pagrindo dedame sluoksnį vyšnių, ant jų pilame paruoštą varškės įdarą ir kepame orkaitėje apie 30-35 min., taip pat 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Viršų galima papuošti vyšniomis.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų