Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 150 gramų cukraus (varškei)
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 800 gramų varškės
  • 50 gramų sviesto
  • 125 gramai grietinės
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 300 gramų chalvos (saulėgrąžų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sumaišome su cukrumi. Maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Suberiame miltus ir kakavą. Viską išmaišome iki vientisos tešlos.
    Sudedame į kepimo skardą. Viršų išlyginame.
    Varškę pertriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame gerai išplaktus kiaušinius, grietinę, krakmolą, susmulkintą chalvą. Išmaišome.
    Gauta mase užpilame pyrago pagrindą.
    Kepame 170-180 C orkaitėje apie 1 valandą. Orkaitėje pastačiau puodą su vandeniu (orkaitėje nebūna taip sausa). Jei turite naujas orkaites, taip daryti nereikia. :)
    Šokoladą ištirpiname su grietinėle ir aptepsime iškepusio ir šiek tiek pravėsusio pyrago viršų ir šonus. Po to palikti šaltai, kad glajus sustengtų. Geriausia palikti per naktį. Ryte jau galima skanauti. :)

Autorius: Renata

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 150 gramų cukraus (varškei)
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
  • 4 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 120 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 800 gramų varškės
  • 50 gramų sviesto
  • 125 gramai grietinės
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 300 gramų chalvos (saulėgrąžų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sumaišome su cukrumi. Maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Suberiame miltus ir kakavą. Viską išmaišome iki vientisos tešlos.
    Sudedame į kepimo skardą. Viršų išlyginame.
    Varškę pertriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame gerai išplaktus kiaušinius, grietinę, krakmolą, susmulkintą chalvą. Išmaišome.
    Gauta mase užpilame pyrago pagrindą.
    Kepame 170-180 C orkaitėje apie 1 valandą. Orkaitėje pastačiau puodą su vandeniu (orkaitėje nebūna taip sausa). Jei turite naujas orkaites, taip daryti nereikia. :)
    Šokoladą ištirpiname su grietinėle ir aptepsime iškepusio ir šiek tiek pravėsusio pyrago viršų ir šonus. Po to palikti šaltai, kad glajus sustengtų. Geriausia palikti per naktį. Ryte jau galima skanauti. :)

Autorius: Renata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų