REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus (tešlai)
- 150 gramų cukraus (varškei)
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių (dideli)
- 120 gramų kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų juodojo šokolado
- 800 gramų varškės
- 50 gramų sviesto
- 125 gramai grietinės
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 300 gramų chalvos (saulėgrąžų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą sumaišome su cukrumi. Maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Suberiame miltus ir kakavą. Viską išmaišome iki vientisos tešlos.
Sudedame į kepimo skardą. Viršų išlyginame.
Varškę pertriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame gerai išplaktus kiaušinius, grietinę, krakmolą, susmulkintą chalvą. Išmaišome.
Gauta mase užpilame pyrago pagrindą.
Kepame 170-180 C orkaitėje apie 1 valandą. Orkaitėje pastačiau puodą su vandeniu (orkaitėje nebūna taip sausa). Jei turite naujas orkaites, taip daryti nereikia. :)
Šokoladą ištirpiname su grietinėle ir aptepsime iškepusio ir šiek tiek pravėsusio pyrago viršų ir šonus. Po to palikti šaltai, kad glajus sustengtų. Geriausia palikti per naktį. Ryte jau galima skanauti. :)
INGREDIENTAI:
- 50 gramų cukraus (tešlai)
- 150 gramų cukraus (varškei)
- 1 valgomasis šaukštas kakavos
- 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 4 vienetai kiaušinių (dideli)
- 120 gramų kvietinių miltų
- 3 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų juodojo šokolado
- 800 gramų varškės
- 50 gramų sviesto
- 125 gramai grietinės
- šiek tiek vanilinio cukraus
- 300 gramų chalvos (saulėgrąžų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą sumaišome su cukrumi. Maišome tol, kol cukrus ištirpsta. Suberiame miltus ir kakavą. Viską išmaišome iki vientisos tešlos.
Sudedame į kepimo skardą. Viršų išlyginame.
Varškę pertriname su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame gerai išplaktus kiaušinius, grietinę, krakmolą, susmulkintą chalvą. Išmaišome.
Gauta mase užpilame pyrago pagrindą.
Kepame 170-180 C orkaitėje apie 1 valandą. Orkaitėje pastačiau puodą su vandeniu (orkaitėje nebūna taip sausa). Jei turite naujas orkaites, taip daryti nereikia. :)
Šokoladą ištirpiname su grietinėle ir aptepsime iškepusio ir šiek tiek pravėsusio pyrago viršų ir šonus. Po to palikti šaltai, kad glajus sustengtų. Geriausia palikti per naktį. Ryte jau galima skanauti. :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą