REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų varškės
  • 250 gramų miltai
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 saujos spanguolių (šaldytos arba džiovintos)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų varškės
  • 250 gramų miltai
  • 200 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 saujos spanguolių (šaldytos arba džiovintos)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 16

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska. Į kiaušinių masę sudėti varškę ir sutrinti trintuvu.
  2. Ištirpinti sviestą ir supilti į kiaušinių/varškės masę. Lengvai pamaišyti.
  3. Miltuose nugesinti kepimo miltelius. Miltus persijoti į bendrą masę ir išmaišyti.
  4. Į kepimo formeles dėti po šaukštelį tešlos. Ant viršaus dėti po 4 - 5 spanguoles ir ant viršaus uždėti dar vieną sluoksnį tešlos.
  5. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
  6. Pastabos: dar geresnį skonį ir kvapą suteikia įtarkuota citrinos žievelė.
    Iškepus galima puošti cukraus pudra, šokoladu ar kuo tik sugalvojate :)

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų