Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (įdarui)
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (įdarui)
  • 0.5 stiklinės mėlinių
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 50 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 300 gramų varškės (įdarui)
  • 50 gramų sviesto (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakame su cukrumi.
    Tuomet įmaišome kiaušinį, kepimo miltelius, kakavą ir miltus.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir išlyginame paviršių.
    Varškę gerai pertriname ar su mikseriu suplakame. Įmaišome, kiaušinių trynius, cukrų, krakmolą ir mėlynes (tinka uogienė arba šaldytos). Po to įmaišome iki putų išplaktus kiaušinių baltymus.
    Varškės įdarą supilame ant tešlos ir išlyginę paviršių kepame apie 35 minutes iki 180 laipsnių (pagal Celsijų) įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Viltė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (įdarui)
  • 50 gramų cukraus (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (įdarui)
  • 0.5 stiklinės mėlinių
  • 2 vienetai kiaušinių (įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 50 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 300 gramų varškės (įdarui)
  • 50 gramų sviesto (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakame su cukrumi.
    Tuomet įmaišome kiaušinį, kepimo miltelius, kakavą ir miltus.
    Tešlą supilame į kepimo formą ir išlyginame paviršių.
    Varškę gerai pertriname ar su mikseriu suplakame. Įmaišome, kiaušinių trynius, cukrų, krakmolą ir mėlynes (tinka uogienė arba šaldytos). Po to įmaišome iki putų išplaktus kiaušinių baltymus.
    Varškės įdarą supilame ant tešlos ir išlyginę paviršių kepame apie 35 minutes iki 180 laipsnių (pagal Celsijų) įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Viltė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų