Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
    Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė.
    Kepama 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 300 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
    Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė.
    Kepama 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų