REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 300 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė.
Kepama 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 300 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, sudedama pertrinta varškė, druska ir viskas sumaišoma.
Skarda ištepama aliejumi ar riebalais, išbarstoma džiūvėsėliais ir į ją sukrečiama masė.
Kepama 185 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Iškepęs plokštainis supjaustomas, sudedamas į pašildytą pusdubenį ir užpilamas pakaitintu sviestu su grietine (pagal skonį padažas pasūdomas).
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą