Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek graikinių riešutų (kapoti (papuošimui))
  • 80 gramų sausainių (trapūs)
  • 200 gramų varškės
  • 3/4 stiklinės braškių (šaldytos/šviežios)
  • šiek tiek mėtų ((papuošimui))
  • 200 gramų sūris (grietinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 2 sočios porcijos.
    Sausainius sutrupinkite ir supilkite į stiklinės apačią.
    Grietinėlės sūrį bei varškę išsukite su cukraus pudra.
    Beveik visas braškes (šiek tiek pasilikite papuošimui) sutrinkite su cukrumi ir, šaukštu, kartu su varškės mase pilkite į stiklines.
    Ant viršaus užbarstykite kapotų riešutų ir papuoškite braškėmis bei mėtų lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Ieva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek graikinių riešutų (kapoti (papuošimui))
  • 80 gramų sausainių (trapūs)
  • 200 gramų varškės
  • 3/4 stiklinės braškių (šaldytos/šviežios)
  • šiek tiek mėtų ((papuošimui))
  • 200 gramų sūris (grietinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 2 sočios porcijos.
    Sausainius sutrupinkite ir supilkite į stiklinės apačią.
    Grietinėlės sūrį bei varškę išsukite su cukraus pudra.
    Beveik visas braškes (šiek tiek pasilikite papuošimui) sutrinkite su cukrumi ir, šaukštu, kartu su varškės mase pilkite į stiklines.
    Ant viršaus užbarstykite kapotų riešutų ir papuoškite braškėmis bei mėtų lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Ieva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų