Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų (kapoti (papuošimui))
- 80 gramų sausainių (trapūs)
- 200 gramų varškės
- 3/4 stiklinės braškių (šaldytos/šviežios)
- 200 gramų sūris (grietinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi 2 sočios porcijos.
Sausainius sutrupinkite ir supilkite į stiklinės apačią.
Grietinėlės sūrį bei varškę išsukite su cukraus pudra.
Beveik visas braškes (šiek tiek pasilikite papuošimui) sutrinkite su cukrumi ir, šaukštu, kartu su varškės mase pilkite į stiklines.
Ant viršaus užbarstykite kapotų riešutų ir papuoškite braškėmis bei mėtų lapeliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek graikinių riešutų (kapoti (papuošimui))
- 80 gramų sausainių (trapūs)
- 200 gramų varškės
- 3/4 stiklinės braškių (šaldytos/šviežios)
- 200 gramų sūris (grietinėlė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi 2 sočios porcijos.
Sausainius sutrupinkite ir supilkite į stiklinės apačią.
Grietinėlės sūrį bei varškę išsukite su cukraus pudra.
Beveik visas braškes (šiek tiek pasilikite papuošimui) sutrinkite su cukrumi ir, šaukštu, kartu su varškės mase pilkite į stiklines.
Ant viršaus užbarstykite kapotų riešutų ir papuoškite braškėmis bei mėtų lapeliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą