Varškę gerai sutriname, įmušame kiaušinį, suberiame cukrų ir gerai išmaišome. Manų kruopas sumaišome su kepimo milteliais ir tada beriame į varškės masę. Gerai minkome, manų dedame tiek, kad eitų formuoti blynelius. Tešlą paliekame keliolikai minučių pastovėti.
Formuojame blynelius ir kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Skanaus.
Autorius: Kotryna
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė manų kruopų
250 gramų varškės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę gerai sutriname, įmušame kiaušinį, suberiame cukrų ir gerai išmaišome. Manų kruopas sumaišome su kepimo milteliais ir tada beriame į varškės masę. Gerai minkome, manų dedame tiek, kad eitų formuoti blynelius. Tešlą paliekame keliolikai minučių pastovėti.
Formuojame blynelius ir kepame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Skanaus.