Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (+ truputį apvoliojimui)
  • 360 gramų varškės (17% riebumo)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškė išmaišoma su druska, cukrumi bei 2 šaukštais miltų.
    Iš varškės suformuojama ritinys ir jis supjaustomas storesnėmis riekutėmis.
    Kiekviena riekutė apvoliojame miltuose, paspaudžiama ir kepama įkaitintame aliejuje.
    Patiekite su grietinėle bei vaisiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Ineta

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (+ truputį apvoliojimui)
  • 360 gramų varškės (17% riebumo)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškė išmaišoma su druska, cukrumi bei 2 šaukštais miltų.
    Iš varškės suformuojama ritinys ir jis supjaustomas storesnėmis riekutėmis.
    Kiekviena riekutė apvoliojame miltuose, paspaudžiama ir kepama įkaitintame aliejuje.
    Patiekite su grietinėle bei vaisiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Ineta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų