Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama.
Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami.
Tiekiami karšti su grietine.
Į varškės masę galima įberti kmynų, o, kad geriau pakiltų, truputį sodos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į ištrintą varškę įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, druska ir masė mediniu šaukštu gerai išsukama.
Ant miltais pabarstytos lentos dedama po šaukštą tešlos, daromi apvalūs paplotėliai ir keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami.
Tiekiami karšti su grietine.
Į varškės masę galima įberti kmynų, o, kad geriau pakiltų, truputį sodos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą