Medų šildyti kartu su sviestu ant silpnos ugnies. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų. Kai medus praaušta, pilti į kiaušinių masę. Maišant dėti actu nugesintą sodą ir labai gerai išmaišyti. Dėti miltus ir dar kartą išmaišyti. Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, o šonus patepti sviestu. Į kepimo formą dėti po 4 šaukštus tešlos ir kepti torto lakštus. Iškeptus lakštus pertepti grietininiu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu. Puošti pagal savo skonį. Skanaus.
Autorius: Valentina
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai medaus
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis acto
2 arbatiniai šaukšteliai sodos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medų šildyti kartu su sviestu ant silpnos ugnies. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų. Kai medus praaušta, pilti į kiaušinių masę. Maišant dėti actu nugesintą sodą ir labai gerai išmaišyti. Dėti miltus ir dar kartą išmaišyti. Kepimo formos dugną iškloti kepimo popieriumi, o šonus patepti sviestu. Į kepimo formą dėti po 4 šaukštus tešlos ir kepti torto lakštus. Iškeptus lakštus pertepti grietininiu ar kitokiu Jūsų mėgstamu kremu. Puošti pagal savo skonį. Skanaus.