Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų upėtakių (vaivorykštinis)
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome citrinpipiriais ir žuvies prieskoniais. Paliekame pastovėti. Tuo tarpu aplupame svogūnus ir nuskutame morkas. Morkas sutarkuojame burokine tarka, o svogūnus supjaustome kubeliais. Žuvį trumpai apkepame keptuvėje. Imame karščiui atsparų indą ir dedame morkas, svogūnus ir žuvį. Įpilame truputį vandens ir dedame į orkaitę troškinti. Troškiname apie 30 minučių.
SKANAUS!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 500 gramų upėtakių (vaivorykštinis)
- šiek tiek prieskonių (žuvies)
- šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome citrinpipiriais ir žuvies prieskoniais. Paliekame pastovėti. Tuo tarpu aplupame svogūnus ir nuskutame morkas. Morkas sutarkuojame burokine tarka, o svogūnus supjaustome kubeliais. Žuvį trumpai apkepame keptuvėje. Imame karščiui atsparų indą ir dedame morkas, svogūnus ir žuvį. Įpilame truputį vandens ir dedame į orkaitę troškinti. Troškiname apie 30 minučių.
SKANAUS!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą