Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome citrinpipiriais ir žuvies prieskoniais. Paliekame pastovėti. Tuo tarpu aplupame svogūnus ir nuskutame morkas. Morkas sutarkuojame burokine tarka, o svogūnus supjaustome kubeliais. Žuvį trumpai apkepame keptuvėje. Imame karščiui atsparų indą ir dedame morkas, svogūnus ir žuvį. Įpilame truputį vandens ir dedame į orkaitę troškinti. Troškiname apie 30 minučių.
SKANAUS!
Autorius: Rasa
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
500 gramų upėtakių (vaivorykštinis)
šiek tiek prieskonių (žuvies)
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome citrinpipiriais ir žuvies prieskoniais. Paliekame pastovėti. Tuo tarpu aplupame svogūnus ir nuskutame morkas. Morkas sutarkuojame burokine tarka, o svogūnus supjaustome kubeliais. Žuvį trumpai apkepame keptuvėje. Imame karščiui atsparų indą ir dedame morkas, svogūnus ir žuvį. Įpilame truputį vandens ir dedame į orkaitę troškinti. Troškiname apie 30 minučių.