• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų upėtakių (vaivorykštinis)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome citrinpipiriais ir žuvies prieskoniais. Paliekame pastovėti. Tuo tarpu aplupame svogūnus ir nuskutame morkas. Morkas sutarkuojame burokine tarka, o svogūnus supjaustome kubeliais. Žuvį trumpai apkepame keptuvėje. Imame karščiui atsparų indą ir dedame morkas, svogūnus ir žuvį. Įpilame truputį vandens ir dedame į orkaitę troškinti. Troškiname apie 30 minučių.

    SKANAUS!

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų upėtakių (vaivorykštinis)
  • šiek tiek prieskonių (žuvies)
  • šiek tiek citrinpipirių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustome gabalėliais, pabarstome citrinpipiriais ir žuvies prieskoniais. Paliekame pastovėti. Tuo tarpu aplupame svogūnus ir nuskutame morkas. Morkas sutarkuojame burokine tarka, o svogūnus supjaustome kubeliais. Žuvį trumpai apkepame keptuvėje. Imame karščiui atsparų indą ir dedame morkas, svogūnus ir žuvį. Įpilame truputį vandens ir dedame į orkaitę troškinti. Troškiname apie 30 minučių.

    SKANAUS!

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų