Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai aguonų
  • šiek tiek arbūzų
  • 1/4 stiklinės medaus
  • 1/4 stiklinės migdolų (kapoti, kepinti)
  • 3 ir 1/4 stiklinės vaisių (smulkinti (mango, obuoliai, kivi ir pan.))
  • 3/4 stiklinės uogų ((vynuogės, mėlynės, serbentai, avietės, žemuogės, braškės ir pan.))
  • 1/5 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite medų, laimo sultis ir aguonų sėklas viename dubenėlyje.
    Migdolus, visus vaisius ir uogas sumaišyti su pasigamintu padažu.
    Labai gražiai atrodo patiekiant viduryje lėkštės, iš šonų sudėliojant trikampes arbūzo skilteles.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai aguonų
  • šiek tiek arbūzų
  • 1/4 stiklinės medaus
  • 1/4 stiklinės migdolų (kapoti, kepinti)
  • 3 ir 1/4 stiklinės vaisių (smulkinti (mango, obuoliai, kivi ir pan.))
  • 3/4 stiklinės uogų ((vynuogės, mėlynės, serbentai, avietės, žemuogės, braškės ir pan.))
  • 1/5 stiklinės sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite medų, laimo sultis ir aguonų sėklas viename dubenėlyje.
    Migdolus, visus vaisius ir uogas sumaišyti su pasigamintu padažu.
    Labai gražiai atrodo patiekiant viduryje lėkštės, iš šonų sudėliojant trikampes arbūzo skilteles.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų