Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek vištiena (minkštimas)
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek batono (padžiovintas)
  • šiek tiek pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 50 g virtą vištienos minkštimą ir 15 g džiovintą batoną, išmirkytą piene, 2 kartus permalti, pasūdyti, praskiesti pienu iki tirštos košės konsistencijos, įdėti pusę trynio, pusę suplakto baltymo ir atsargiai išmaišyti (iš viršaus į apačią).
    Masę sudėti į nedidelį emalinį indelį, gerai išteptą sviestu (5 g), pabarstyti džiūvėsėliais ir viršų uždengti pergamentiniu popieriumi.
    Indelį panardinti į puodą su verdančiu vandeniu (iki pusės indelio), uždengti ir virti 40-45 min.
    Pudingą patiekti su bulvių koše, aplieta vištienos sultiniu.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek vištiena (minkštimas)
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek batono (padžiovintas)
  • šiek tiek pieno

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 50 g virtą vištienos minkštimą ir 15 g džiovintą batoną, išmirkytą piene, 2 kartus permalti, pasūdyti, praskiesti pienu iki tirštos košės konsistencijos, įdėti pusę trynio, pusę suplakto baltymo ir atsargiai išmaišyti (iš viršaus į apačią).
    Masę sudėti į nedidelį emalinį indelį, gerai išteptą sviestu (5 g), pabarstyti džiūvėsėliais ir viršų uždengti pergamentiniu popieriumi.
    Indelį panardinti į puodą su verdančiu vandeniu (iki pusės indelio), uždengti ir virti 40-45 min.
    Pudingą patiekti su bulvių koše, aplieta vištienos sultiniu.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų