Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų figų
- šiek tiek imbierų (maltas)
- 200 gramų moliūgų (piurė)
- 500 mililitrų pieno
- 150 gramų manų kruopų
- 100 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, pakaitinti, sudėti moliūgų piurė (moliūgą pakepinti orkaitėje iki minkštumo ir sutrinti) ir užvirti.
Plona srovele, maišant, suberti manus ir pavirti 5 min. Įberti žiupsnelį imbiero, sudėti smulkintas figas.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų figų
- šiek tiek imbierų (maltas)
- 200 gramų moliūgų (piurė)
- 500 mililitrų pieno
- 150 gramų manų kruopų
- 100 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į puodą supilti pieną ir grietinėlę, pakaitinti, sudėti moliūgų piurė (moliūgą pakepinti orkaitėje iki minkštumo ir sutrinti) ir užvirti.
Plona srovele, maišant, suberti manus ir pavirti 5 min. Įberti žiupsnelį imbiero, sudėti smulkintas figas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą