Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1 avienos (nugarinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą (aviena nugarinė), supjaustyti į gabalus 25-30 gramų.
Pabarstyti druska, pipirais, išspausti citrinos sultis ir sudėti tarkuotą citrinos žievę, dėti smulkiai pjaustytus svogūniukus. Viską gerai išmaišyti ir padėti į vėsią vietą 8 valandoms.
Verkite ant iešmų, jog nebūtų susigrūdę ir kepkite grilyje vartydami kol gražiai apskrus.
Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.
INGREDIENTAI:
- 1 citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 svogūnų
- šiek tiek druskos
- 1 avienos (nugarinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą (aviena nugarinė), supjaustyti į gabalus 25-30 gramų.
Pabarstyti druska, pipirais, išspausti citrinos sultis ir sudėti tarkuotą citrinos žievę, dėti smulkiai pjaustytus svogūniukus. Viską gerai išmaišyti ir padėti į vėsią vietą 8 valandoms.
Verkite ant iešmų, jog nebūtų susigrūdę ir kepkite grilyje vartydami kol gražiai apskrus.
Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą