Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 avienos (nugarinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą (aviena nugarinė), supjaustyti į gabalus 25-30 gramų.

    Pabarstyti druska, pipirais, išspausti citrinos sultis ir sudėti tarkuotą citrinos žievę, dėti smulkiai pjaustytus svogūniukus. Viską gerai išmaišyti ir padėti į vėsią vietą 8 valandoms.

    Verkite ant iešmų, jog nebūtų susigrūdę ir kepkite grilyje vartydami kol gražiai apskrus.

    Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.

Autorius: Vaida

INGREDIENTAI:

  • 1 citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 1 avienos (nugarinė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą (aviena nugarinė), supjaustyti į gabalus 25-30 gramų.

    Pabarstyti druska, pipirais, išspausti citrinos sultis ir sudėti tarkuotą citrinos žievę, dėti smulkiai pjaustytus svogūniukus. Viską gerai išmaišyti ir padėti į vėsią vietą 8 valandoms.

    Verkite ant iešmų, jog nebūtų susigrūdę ir kepkite grilyje vartydami kol gražiai apskrus.

    Patiekti su pomidorų padažu ir marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų