Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 stiklinės uogų (šviežios/šaldytos)
  • 2 stiklinės grikių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos paruošiame tešlą koldūnams.
    Saldžiam įdarui imame 3 stiklines šviežių arba šaldytų uogų (tinka juodieji serbentai, vyšnios be kauliukų, mėlynės, bruknės ir kt.), užpilame cukrumi, pagardiname cinamonu ir išmaišome (uogas galite trinti arba ne - kaip jums labiau patinka).
    Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame apvali blynelius, ant kiekvieno jų dedame po šaukštelį uogų įdaro ir suspaudžiame tešlos kraštelius.
    Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Patiekiame su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 stiklinės uogų (šviežios/šaldytos)
  • 2 stiklinės grikių miltų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos paruošiame tešlą koldūnams.
    Saldžiam įdarui imame 3 stiklines šviežių arba šaldytų uogų (tinka juodieji serbentai, vyšnios be kauliukų, mėlynės, bruknės ir kt.), užpilame cukrumi, pagardiname cinamonu ir išmaišome (uogas galite trinti arba ne - kaip jums labiau patinka).
    Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame apvali blynelius, ant kiekvieno jų dedame po šaukštelį uogų įdaro ir suspaudžiame tešlos kraštelius.
    Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
    Patiekiame su grietine.
    Skanaus.

Autorius: Vicky

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų