Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 0.5 stiklinės cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
- 3 stiklinės uogų (šviežios/šaldytos)
- 2 stiklinės grikių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos paruošiame tešlą koldūnams.
Saldžiam įdarui imame 3 stiklines šviežių arba šaldytų uogų (tinka juodieji serbentai, vyšnios be kauliukų, mėlynės, bruknės ir kt.), užpilame cukrumi, pagardiname cinamonu ir išmaišome (uogas galite trinti arba ne - kaip jums labiau patinka).
Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame apvali blynelius, ant kiekvieno jų dedame po šaukštelį uogų įdaro ir suspaudžiame tešlos kraštelius.
Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Patiekiame su grietine.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 0.5 stiklinės cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 stiklinė vandens
- šiek tiek druskos
- 3 stiklinės uogų (šviežios/šaldytos)
- 2 stiklinės grikių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinio, vandens, miltų bei šiek tiek druskos paruošiame tešlą koldūnams.
Saldžiam įdarui imame 3 stiklines šviežių arba šaldytų uogų (tinka juodieji serbentai, vyšnios be kauliukų, mėlynės, bruknės ir kt.), užpilame cukrumi, pagardiname cinamonu ir išmaišome (uogas galite trinti arba ne - kaip jums labiau patinka).
Tešlą plonai iškočiojame, išspaudžiame apvali blynelius, ant kiekvieno jų dedame po šaukštelį uogų įdaro ir suspaudžiame tešlos kraštelius.
Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.
Patiekiame su grietine.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą