REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų svogūnų
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 750 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti 25-30 g gabalais, užverti ant iešmų, iškepti šašlykinėje. Patiekti ant stalo karštus su baklažanų piurė.
Baklažanų piurė gaminimas:
baklažanus apkepti alyvuogių aliejuje ir kai atvės, nulupti odelę ir smulkiai supjaustyti.
Aliejuje, kuriame kepė baklažanai, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tada į juos sudėti baklažanus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir lauro lapus.
Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Tada sutrinti per sietelį arba su mikserio pagalba.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas baklažanų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek laurų lapų
- 300 gramų pomidorų pastos
- 200 gramų svogūnų
- 100 gramų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 750 gramų avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustyti 25-30 g gabalais, užverti ant iešmų, iškepti šašlykinėje. Patiekti ant stalo karštus su baklažanų piurė.
Baklažanų piurė gaminimas:
baklažanus apkepti alyvuogių aliejuje ir kai atvės, nulupti odelę ir smulkiai supjaustyti.
Aliejuje, kuriame kepė baklažanai, pakepti smulkiai supjaustytus svogūnus. Tada į juos sudėti baklažanus, nuluptus ir supjaustytus pomidorus, druską, pipirus ir lauro lapus.
Viską troškinti, kol daržovės suminkštės. Tada sutrinti per sietelį arba su mikserio pagalba.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą