Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių (arba kalendra)
- 400 gramų pupelių (konservuotos)
- 400 gramų tunų (konservuotas)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tunus ir pupeles nukošti, sumaišyti dubenyje, pridėti kaparėlius (nebūtinai, ir be jų buvo skanu), alyvuogių aliejų, citrinų sultis, gardinti druska, žalumynais, pipirais. Lėkštės kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus, o viduryje sudėti paruoštas salotas. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių (arba kalendra)
- 400 gramų pupelių (konservuotos)
- 400 gramų tunų (konservuotas)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tunus ir pupeles nukošti, sumaišyti dubenyje, pridėti kaparėlius (nebūtinai, ir be jų buvo skanu), alyvuogių aliejų, citrinų sultis, gardinti druska, žalumynais, pipirais. Lėkštės kraštuose išdėlioti supjaustytus agurkus, o viduryje sudėti paruoštas salotas. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą