Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 11 valgomųjų šaukštų cukraus
- 200 gramų margarino (arba tsviesas)
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 26 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 0.5 litro uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi, dėti 13 šaukštų miltų ir kepimo miltelius, išmaišyti. Ištirpinti margariną ir supilti į masę. Sudėti likusius 13 šaukštų miltų, viską išmaišyti, sulipinti į gumulą ir įdėti į maišiuką ir į šaldytuvą 20 min.
Po to tešlą padalyti perpus. 1 dalį sutarkuoti į kepimo indą, ant viršaus dėti uogienę ir ant pačio viršaus 2 dalį tešlos sutarkuoti. Viskas, šaunam į orkaitę.
INGREDIENTAI:
- 11 valgomųjų šaukštų cukraus
- 200 gramų margarino (arba tsviesas)
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 26 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 0.5 litro uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi, dėti 13 šaukštų miltų ir kepimo miltelius, išmaišyti. Ištirpinti margariną ir supilti į masę. Sudėti likusius 13 šaukštų miltų, viską išmaišyti, sulipinti į gumulą ir įdėti į maišiuką ir į šaldytuvą 20 min.
Po to tešlą padalyti perpus. 1 dalį sutarkuoti į kepimo indą, ant viršaus dėti uogienę ir ant pačio viršaus 2 dalį tešlos sutarkuoti. Viskas, šaunam į orkaitę.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą